Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man utför en broms jobb på en 1998 Cadillac STS

Bromssystemet på 1998 Cadillac Seville STS består av fyra huvudkomponenter: huvudcylindern, bromsok, rotorer och trampdynor. Alla dessa komponenter kan slits ut med tiden, men bromsbeläggen slits ut oftast. Bromsbelägg normalt måste bytas var 20.000 till 30.000 miles på framsidan och 50.000 till 75.000 miles på baksidan, beroende på din körstil. De främre bromsbelägg slits ut betydligt snabbare eftersom de ger den primära bromskraft. Saker du behöver
Däck järn
Ordet jack
Jack står
Ratchet
Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel
Momentnyckel
Bungee strap C- klämma
Visa fler instruktioner
1

Lossa, men ta inte bort, muttrarna på framhjulen med ett däck järn. Höj fordonets front med en domkraft och fäst den på pallbockar. Avlägsna muttrarna från framhjulen och dra hjulen från fordonet.
2

Lokalisera de två bromsok bultar på baksidan av bromsok, en övre och en undre. Lossa och ta bort skruvarna med en spärr och uttag.
3

Dra bromsok från bromssystemet och hänga den på uppskov med ett gummiband. Detta förhindrar skador på broms slang.
4

in en platt skruvmejsel under metallklämman hålla utombordaren bromsklossen till bromsoket. Bänd uppåt för att lossa klämman från bromsoket. Ta tag i det yttre bromsklossen och dra den från bromsoket.
5

Placera en C-klämma över bromsoket så att skruvdelen kontakt med inombordsmotorer bromskloss och de fasta kontakterna delen baksidan av caliperhuset. Dra åt C-klämman tills bromsklossen slutar röra sig. Detta komprimerar interna bromsok kolv så det finns utrymme för de nya, tjockare bromsbelägg.
6

in skruvmejseln under inombords bromskloss och bänd uppåt tills du kan fatta det och dra det sedan utåt och bort från bromsoket. Ta del av de metall fingrar som går in i bromsoket kolven och håll den inombords dynan på plats.
7

Guide metall fingrar nya inombords bromsbelägget i bromsoket kolven precis som de gamla kom ut. Tryck bromsbelägget tills den sitter ordentligt på bromsoket.
8

Placera utombordaren pad på bromsoket genom att styra metallklämma på baksidan över kroppen av bromsok. Skjut bromsbelägg ner tills clipset platser till spåret på bromsok kropp.
9

bort bromsok från bungee bandet och placera den tillbaka på bromsen. Dra åt de övre och undre bromsok bultar dra åt dem fullt ut med Ratchet och uttag.
10

Upprepa steg 2 till 9 för bromsbelägg på andra sidan av fordonet.

11

Montera hjulen på fordonet och dra åt muttrarna.
12

Hissa upp bilen av domkraften står med domkraft och sänka den till marken.

13

Dra åt muttrarna med 100 foot-pounds med en momentnyckel och en socket. Tryck på bromspedalen upprepade gånger tills den känns fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58667.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.