Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man registrerar Mekaniker Problem

Vanligtvis föreskrivna arbetet på din bil går som planerat och möter din tillfredsställelse, men ibland, allt verkar gå fel med en reparation inklusive oförklarade, montering räkningar och ditt fordon fortfarande inte kör rätt. Icke-certifierade mekaniker kan vara de värsta syndarna när det kommer till din få en reparation görs på rätt sätt eller vistas inom gränsen för reparation uppskattning och avtal. Saknade delar eller delar inte på ditt fordon rankas högt upp på gärningsmannen listan. Ett fordon ägare har flera alternativ när det gäller att registrera ett klagomål mot en mekaniker eller en serviceverkstad. Saker du behöver
Repair Kvitton pappersarbete
Arbetsorder
Fakturor
Uppskattningar
Gamla delar eller kärnor Málaga Telefon register samtal (om tillämpligt)
Visa fler instruktioner
1

Sök upp förvaltningen av bilverkstäder anläggning, oavsett om ett återförsäljaravtal, franchising eller varuhuskedja, om du behöver diskutera ett problem som du har haft med en mekaniker eller en diskrepans med din reparation räkningen. Du vill ha den service manager. Ta alla nödvändiga pappersarbetet med dig, inklusive eventuella beräkningar, delar fakturor, beställningar reparation, delar kärna, garantier eller garantier och annat pappersarbete relevant för reparationen. Förklara din sida av avvikelsen till service manager, med mekaniker närvarande. Vanligtvis service manager kommer att ge en rättvis medling och lösa problemet.
2

Skaffa telefonnumret eller adressen till distriktet eller regionala chef för reparation anläggning, om du inte har löst problemet genom att tala med service manager. Du kan bli ombedd att boka tid för en personlig intervju eller telefonkonferens. Se till att ha alla dina papper på din sida vid tidpunkten för mötet. Du behöver mekaniker namn och anställningsnummer, samt namn och nummer för butiken och service manager. Var beredd att uppge ditt fall och backa upp alla anspråk med pappersarbete och fysiska bevis, om han uppmanas att göra det. En fordran med din lokala bilverkstäder byrå, såsom Kalifornien
3

Arkiv presidium bilreparationer. Du kan hitta dem i gula sidorna eller genom att besöka webbplatsen nätet för vägbeskrivning. Begära nödvändiga formulär för klagomål och de kommer att skickas till dig. Fyll i formulären och skicka dem till rätt postadress. Gör kopior av all din dokumentation. Se till att kopiorna har läsbara siffror, datum, tider och namn anställda och nummer. Du kan inkludera dina egna personliga fotografier av de delar eller skador, märkta och titeln exakt som de tillämpas på reparationen.
4

Kontakta DMV (Department of Motor Vehicles) Tjänster Säkerhet konsumentfrågor för ditt tillstånd. Ring dem under kontorstid eller skicka ett brev till sina tjänster avsnittet. Be om ett klagomål formulär. När det anländer, fyll i den och skicka tillbaka den med all den information som efterfrågades. Du kan också hämta en blankett från deras hemsida eller fylla en ut på nätet. Kontrollera att du har alla dina papper uppgifter på blanketten. Vänta tålmodigt på ett svar. Kom ihåg att registrerade klagomål skall göras inom 90 dagar eller 3000 miles från dagen för reparationen.
5

Ring eller skriv till din lokala Better Business Bureau (BBB) ​​och logga ett officiellt klagomål. De kommer att skicka dig blanketter att fylla ut eller hänvisa dig till ett registreringsformulär online, som du måste fylla ut. Återigen, inkludera alla nödvändiga pappersarbetet relevant för din reparation. Den BBB kommer att utreda anmälan och kontaktar dig och reparationsverkstad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61542.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.