Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Lås ett låsningsfritt på en Cavalier

Chevrolet Cavalier kom med ett låsningsfritt Break, eller ABS-system. ABS-systemet är ett system installerat på vissa bilar som är tänkt att hålla bromsarna från att låsa eller frysa upp när de tillämpas plötsligt eller i våta eller isiga besvärliga vägförhållanden. ABS-systemet på Cavalier består av hjulsensorer som korrelerar information tillbaka till en central dator i bilens diagnossystem. För att göra vissa reparationer, som broms jobb eller kulled installation, kan ABS-systemet låsas upp, eller inaktiveras. Saker du behöver
skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven på Chevy Cavalier och placera änden av en skiftnyckel runt bulten som håller den negativa batteri kabeln på. Vrid skruven åt vänster för att lossa den och dra den från den negativa batteripolen.
2

Ta bort plastskyddet från reläbox, som ligger snyggt Cavalier batteri.

Billiga 3

Vänd på plastlocket reläpanelen över och lokalisera ABS relä på relä schematiska. Den exakta platsen för ABS reläet kan mycket med olika år Cavaliers så det är viktigt att noga läsa kopplingsschema tryckt på insidan av locket. Dra ABS relä för hand och sedan lägga plast locket igen.
4

Slip den negativa batterikabeln igen och dra åt den med nyckeln.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59230.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.