Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Fiat Bravo Cam Verktyg

De kamlober i en Fiat Bravo används för att driva ventilerna öppna och stängda som kamaxeln svängar. Dessa insugs-och avgasventilerna öppna och stänga i tid med kolvarna, vilket gör att Fiat motorn att löpa smidigt och effektivt. Utföra reparationer på kamaxeln kräver vissa verktyg, men arbetet bör endast göras av någon som är utbildad. Kamaxel Setting Plate

Fiat Bravo cam kräver kamaxeln ska låsas på plats i sitt tidsinställd läge innan du utför något arbete på motorn. Kamaxeln inställning eller låsa plattan är det verktyg som används för att utföra denna uppgift. Inställningen plattan ser ut som en triangel med plana hörn och har tre hål i plattorna som glider på änden av kamaxeln.
Spännjärn Adjuster

En spännare justeraren är används på Fiat Bravo att dra loberna till kamaxeln. Det ser ut som en skiftnyckel i ena änden. Den andra änden används som ett handtag så att loberna kan hållas på plats medan kammen bulten dras åt.
Dial Test Indikator

ratten testet Indikatorn är en Fiat Bravo kam verktyg som används för att testa placeringen av ventilerna vid justering loberna. Detta test indikator är en lång, smal stång som glider in i cylindern och registrerar trycket att kolven får från loberna medan kamaxeln vrids. Detta verktyg har en mätklocka på ena änden som registrerar tryck och ett stift i den andra änden som pressar mot loberna att göra arbetet indikatorklocka. Addera ÖD Tool

ÖD verktyg används på Fiat Bravo kamaxeln i samband med ratten testet indikatorn. Detta verktyg gör att ratten testet indikatorn för att göra en mer exakt avläsning av kolvens position och tryck. En ÖD verktyg liknar ratten testet indikatorn, men inte har en mätklocka ligger i slutet av staven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61748.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.