Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Ta bort och ersätt en Grand Am Ignition Lock

Tändningen låscylinder på Pontiac Grand Am är ansvarig för att låsa tändningslåset på plats så att växeln kan ' t tas bort och bilen stulen. När detta raster, kan du få problem med ditt tändningslås också, vilket kan orsaka svårigheter att starta bilen. För att åtgärda problemet och få din bil fungerar normalt igen, måste du ta bort den ursprungliga cylindern tändningslåset och ersätta den med en ny. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
kryssmejsel
Hex-head skiftnyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Pop huven . Koppla bort minuspolen från batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Ta bort kåpa runt instrumentpanelen med Phillips-skruvmejsel.
2

Lokalisera den lilla spärren (spak) i tändningslåset cylindern runt växeln, som ligger på den sida som är närmast radio. Sätt hex-head nyckeln i spärren och skjut den på plats. Addera 3

Sätt nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln så att det ' si " på " ställning. Tryck ner hex-head nyckeln i spärrhaken och dra cylindern tändningslås och nyckel i ett stycke. Ta ut nyckeln ur tändningen.
4

nyckeln sättas ersättning låscylindern och vrid den till " på " ställning. Sätt låscylindern på tändningslåset med händerna, sedan bort nyckeln ur tändningslåset. Sätt tillbaka beklädnaden runt instrumentpanelen med hjälp av Phillips-skruvmejsel, och den negativa polen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60591.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.