Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en 1999 Suburban Bränsletank

Bränsletanken på en 1999 Chevrolet Suburban är där gasen lagras som kör fordonet. På grund av tankens läge under chassit, det är känsligt för skador i olyckor eller från bottna suspensionen, vilket kan resultera i en skadad eller sprucken bränsletanken. Om du behöver rätta eller ersätta tanken, är det första steget för att ta bort det, vilket är ett enkelt jobb som kräver några grundläggande verktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
2-fot långa träkloss
platt skruvmejsel
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats

Visa fler instruktioner
1

Park Suburban på ett plant underlag. Lyft bilen med domkraft och placera pallbockar under ramen. Hjulen ska vara från marken, med minst 18 inches av utrymme mellan botten av ramen och marken.
2

Leta bränsletanken på passagerarsidan av Suburban. Ta slangklämmorna på gasen påfyllningsröret och dra halsen av tanken.
3

Ställ träbiten ovanpå huvudet av domkraften. Höj domkraften tills det når botten av tanken. Unbolt band som håller tanken på ramen med en 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
4

Sänk domkraften sakta tills du kan se toppen av bränsletanken. Koppla bränsleledningarna från toppen av tanken genom att klämma sidorna av linjerna med händerna. Koppla ledningarna till tanken.
5

Sänk domkraften tills du kan ta bort tanken från under chassit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60919.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.