Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad Är Injector Slope?

"Injector Slope" avser metoder för kalibrering eller tuning bränslespridare. Ett sätt att visa lutningen innebär plotta beloppet av luftflöde krävs för att producera en viss spänning. Du kan också representera bränsle massa levereras i en angiven tid av varje injektor med en graf. MAF mMethod av kalibrering

Injector Slope kan hänvisa till massan luftflöde (MAF) metod för kalibrering av bränslespridare. Den optimala luftflödet avser en idealisk luft-bränsleförhållandet. Ofta innebär detta förfarande att upprätthålla den önskade luftbränsleförhållandet och spänning med fabriksinställningar injektorer i ett fordon med beståndet datorns processor, i andra fall kan det innebära att rätt tal efter installera större spridare med beståndet processor i bruk. Du kan jämföra dessa föreställningar med en lutning på grafen.
Injektionstidens

"Insprutningstid" avses den tid som en injektor kräver att leverera en specificerad mängd bränsle till cylindern, ett antal faktorer kan påverka denna tid, inklusive inledande fördröjning av injektorn. En metod för att uppnå en önskad leverans hastighet för bränslet handlar om att öka trycket på injektorn, vilket också kan öka öppningen fördröjning. I detta fall kommer grafen visar backar för bränsle levereras i en viss tid.
Icke-linjärt flöde priser

Ett vanligt problem innebär skillnaden mellan priserna beräknade för tabeller för att utföra kalibreringar och de faktiska flöden. Fel på 12 procent är möjliga. Dessutom kan flöden vid tomgång och cruising skiljer oavsett närvaron av bränsleinjektorer konstruerade för att utföra i samma takt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61361.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.