Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort den säng på en Nissan Frontier

Nissan Frontier är en liten pickup avsedd att bära lätta laster i sängen och på en dragkrok. Sängen på dessa lastbilar kan ta en hel del övergrepp, och så småningom, kanske du vill ersätta den med en från en Wrecking gården eller en ny från generalagenten. För att göra detta måste du ta bort fabriken sängen, vilket kan göras på under 30 minuter med hjälp av några vänner. Saker du behöver Sida 2 eller 3 assistenter
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna gas dörr. Lossa skruvarna på insidan av gasen dörren med stjärnskruvmejsel. Skjut tanklocket i insidan av sängen med händerna.
2

krypa under den bakre delen av bädden. Leta upp ledningar som leder till lamporna registreringsskylten på den bakre stötfångaren. Koppla ur selen till lamporna med dina händer. Leta kabelnätet som leder ner från bakljusen. Koppla ur anslutningen mellan denna sele och Rammonterat sele med händerna
3

Unbolt sex bultarna som håller sängen med 1/2-tums Ratchet och uttag:. Två bara bakom hytten, två bakom bakaxeln, och två strax ovanför den bakre stötfångaren parentes.
4

Ordna dina assistenter runt sängen av Frontier så att du kan fördela vikten. Lyft sängen rakt upp samtidigt, och sedan flytta den bakåt mot den bakre stötfångaren. Ställ sängen försiktigt ner på en plan yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61416.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.