Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en bakbroms på en 1998 Mercury Tracer

1998 års Mercury Tracer har fyra hjul skivbromsar som inkluderar bromsok, rotorer och kuddar. När du bromsar, bromsok kontrakt på rotorn, vilket tvingar dynorna för att ta tag i rotorn och stoppa den från att vrida. Rotorn, monterad på axeln nav, snurrar med hjulet och axeln, så när du stoppar den från att snurra du också stoppa hjulet, axeln och Tracer. Om du besitter rudimentära bil-reparation färdigheter kan du installera bakre bromsarna på en 1998 Mercury Tracer i ungefär två timmar. Saker du behöver
rörtång
2 stoppklossar
Ordet jack Sida 2 pallbockar
Drop pan
Brake Socket Cleaner Review ställa
Caliper Tool Review Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Vrid bakre muttrarna moturs med rörtång för att lossa dem. Ställ stoppklossar på framsidan och baksidan av vänster-framdäcket att hålla Tracer på plats.
2

Lyft Tracer bakre änden med domkraft och stödja det på två pallbockar, lämnade under de bakre jack punkter, precis framför de bakre hjulhusen.
3

bort de bakre muttrarna och hjul manuellt för att exponera bromsarna. Ställ hjulen och hjulmuttrarna åt sidan.
4

Placera drop pan under vänster bakbroms församling. Tvätta bort bromsdamm med din broms renare spray. Se till att ta bort allt, som bromsdamm är en farlig cancerogent ämne som kan orsaka långvariga hälsoproblem om man andas in den
5

Unbolt vänster bakre bromsok med din socket set. Plocka bromsok fram och ut ur bromsok fästet. Dra de gamla bromsbelägg ur bromsoket manuellt.
6

Tvätta insidan av bromsok med broms renare, med särskild uppmärksamhet på kolvarna och diabilder. Smörj glasen med vitt litiumfett.
7

Force kolvarna att dra med Mätmarkörverktyget. Sätt i de nya bromsbeläggen manuellt. Skjut bromsok tillbaka till bromsok fästet och skruva den på plats med din socket set.
8

Upprepa steg 4 till 7 på den andra sidan. Sätt hjulen och hjulmuttrarna igen för hand.
9

Sänk Tracer av domkraften står med domkraft. Vrid de bakre muttrarna medurs med en momentnyckel inställd på 85 foot-pounds. Ta bort stoppklossar vid framdäcket före körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58232.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.