Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så att välja rätt golv Jack för din bil

Många mekaniska ändringar på din bil behöver lyfta bilen upp i luften för att göra jobbet. Att göra det innebär att använda en domkraft som kan lyfta fordonet och stödja det tills du kan placera pallbockar under ramen. Plocka ut rätt typ av kontakt är avgörande för att undvika potentiella skador och skador på ditt fordon. Saker du behöver
Måttband pad
Not och penna
Visa fler instruktioner
1

Leta bilens informationsdisplay klistermärke på antingen dörren eller i doorjam, oftast på förarsidan. Denna klistermärke listar fordonets vikt, vanligtvis under "Totalvikt" för "Totalvikt" eller "Curb Vikt." Skriv ner detta antal, vilket måste motsvara uttaget du köper. Om bilen väger 2,25 ton, behöver du en domkraft som kan lyfta minst 2,25 ton, helst mer.
2

Mät avståndet från botten av ditt fordon till marken. Denna mätning kommer att avgöra vilken typ av anslutning du kan använda. En flaskdomkraft kan lyfta mycket i vikt, men de är typiskt minst 7 inches i höjd. Det gör dem för högt för de flesta personbilar, men perfekt för lastbilar.
3

Beväpnad med bilens vikt och höjd, är det dags att handla en jack på någon Biltema. Mest låga fordon använder en domkraft, som har en lägre ingång. Mest lyfte fordon kan använda en flaska jack på grund av sin höjd och höglyftande förmåga. Se till att uttaget specifikationerna uppfylla eller överträffa dina mått.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60079.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.