Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så att ta isär Leaf Springs

En bladfjäder är en serie av bågformade stål platta bitar som skruvas ihop och monteras på den bakre upphängningen av en lastbil , släpvagn eller liknande fordon för att anpassa axeln samt ge laststyrning . Dessa komponenter är populära med tillverkare på grund av den extrema vikt de kan hålla och låg kostnad. Om du vill höja eller sänka din bil , är en metod för att ta isär förpackningen bladfjädern och ta bort eller lägga till ett blad . Detta kan göras på bara några minuter . Saker du behöver
24 - tums brytjärnet
skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
tänger Låsa
Visa fler instruktioner

1

Placera förpackningen bladfjädern på sidan på en fast arbetsyta eller en betongplatta . Ta en av klämmorna som håller bladfjädern packa ihop med en 24 - tums bändjärn att sprida klämma isär .
2

Dra klämman off av bladfjädern pack med ett par låstänger . Upprepa detta på andra sidan av bladet fjäderpaketet tills alla bladen kan röra sig oberoende .
3

bort centrumbult på bladfjädern pack med en fast nyckel och 3/8-tums ratchet och uttag . Om mittbulten inte har ett huvud på ena änden , håll bulten stadigt med låstången .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61282.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.