Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort stötar i en 2002 Chevrolet lastbil

De stötdämpare på en 2002 Chevrolet lastbil dämpa rida på fordonet. Detta är avgörande för hanteringen av fordonet, för om de chocker slits ut, kan däckslitaget får kraftig, blir det svårt att vända med bilen, och bromsning får äventyras också. Innan det händer, om du tar bort stötar från suspensionen, då kan du avgöra om chockerna är slitna och om du behöver byta ut dem helt. Saker du behöver
Jack
Jack står
däck järn
Tänger
obestämd nyckel satt
Hammer
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats

Visa fler instruktioner
främre stötdämpare
1

sätta trucken på fyra pallbockar så att alla fyra hjulen är minst 2 inches från marken, med hjälp av domkraft. Ta bort alla hjulen med däck järn och flytta hjulen från området.
2

Leta upp shock mount på ramen i framvagnen. Håll på toppen av chock med användning av tång och samtidigt avlägsna den övre bulten på chocken med hjälp av en U-nyckel. Dra den övre bussningen bort av chock. Addera 3

unbolt botten av främre stötdämparen med hjälp av 3/8-tums harskramla och ingångar. Dra chocken ned från suspensionen och ta bort den från lastbilen.
Stötdämpare
4

bort Shock Mount på bakaxeln med en öppen ände skiftnyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Använd hammaren för att knacka chocken blixt från axeln.
5

Unbolt övre fästet på chocken från ramen med hjälp av en fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag.
6

Knacka ut den översta chock bulten med hammaren. Dra chocken ur Chevrolets ramen och bort från trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61373.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.