Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bromsbeläggen på en Yamaha Rhino

Byta bromsbelägg på en Yamaha Rhino är liknande dem på en bil. Dock kommer kolven att behöva skruvas tillbaka i stället för bara skjuts in med en klämma. Det är en tight passform, så du kommer att behöva ta av skid pan att nå bromsbeläggen. Saker du behöver
Jack
Ratchet
Hylsnyckelsats
insexnyckel ställa
liten spik-avdragare klo
Byte bromsbelägg
Visa fler instruktioner

1

Lossa muttrarna på de bakre däcken. Palla upp baksidan av Rhino och placera pallbockar under ATV att stödja det. Ta bort muttrarna och bakhjulen.
2

Använd ett Ratchet och Hylsnyckelsats att ta bort plasten skid pan från under Rhino.
3

bort två skruvar på baksidan av bromsok med Ratchet och uttag. Dra bromsok utanför differentialhuset.
4

Ta bort de två insexskruvarna vid ändarna av bromsok, och dra bort bromsbeläggen. Spara shims från de gamla kuddar att använda med utbytet kuddar. Skruva in kolven medurs så långt det går med den lilla spiken-avdragare klo. I bilar, är kolven skjuts in med en klämma. På Rhino, måste du skruva i.
5

Placera shims i huset och placera elektroderna på shims. Dra åt insexskruvarna att hålla dynorna på plats, byt bromsok på differentialhuset och ersätta de två bultarna för att hålla den på plats.
6

Följ steg 3 till 5 på den andra bakhjulet. Byt ut sladd pannan och däcken. Dra åt muttrarna på däcken och sänk ATV tillbaka till marken. Dra åt hjulmuttrarna med rörtång när däcken är på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59033.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.