Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Glödstift på en Ford Econoline

Ford Econoline diesel producerades 1961. Ford använde två olika motormodeller i Econoline. Den första var den 7,3 liters dieselmotor och den andra var den 6,9 liters dieselmotor. Naturligtvis, som dieselmotorer, båda dessa modeller kräver glödstift. Och som en kritisk motor komponent, om glödstift går dåligt, behöver du sannolikt att ersätta dem. Lyckligtvis felsökningsstegen för byte av glödstiften är relativt enkla. Saker du behöver
hylsnyckel
Nytt glödstift
Visa fler instruktioner
1

utsläpp och öppna huven på din Ford Econoline van.
Sida 2

Leta glödstiften. Beroende på årsmodell på din bil, kan de vara placerade i mitten av motorn eller till höger hade sidan (förarsidan) och framåt. Det bästa sättet att hitta dem är att veta hur de ser ut. Glödstiften är om storleken och formen på hälften av blyerts. De är silverfärgade.
3

bort anslutningen tråd som förbinder glödstiften till resten av motorn. Detta bör komma ut bara genom att dra den med händerna.
4

Placera din hylsnyckel över första glödstift som du vill ta bort. Se till att uttaget huvudet griper låsmuttern tillräckligt hårt så att den inte glider när du vrider hylsnyckel.
5

Förvandla din hylsnyckel i en moturs rörelse för att lossa glöd plugg.
6

bort glödstiftet från motorrummet genom att dra den rakt ut med händerna.
7

in den nya glödstift i den tomma glödstift kanal . Guide pluggen försiktigt, och se till att den går i rakt och inte får över-gängad på låsmuttern.
8

Dra glödstiftet med hylsnyckel. Den här gången, måste du rotera hylsnyckel i en medsols rörelse.
9

Byt anslutningstråden du bort i början av förfarandet.
10

Repeat dessa steg för de återstående glödstift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61238.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.