Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Bakre Emergency Brake Removal på en 1995 Regal

Den bakre nödbroms på en 1995 Buick Regal är inbyggt direkt i bromsoket. Om parkeringsbromsen inte fungerar korrekt, bör bromsoket bytas. Innan du bestämmer dig för att byta bromsok, prova att upprepade gånger ställa och frigöra parkeringsbromsen, placerar 125 pounds av kraft på pedalen för att automatiskt justera parkeringsbromsen. En ersättare tjocklek kan köpas från de flesta bildelar butiker och kommer att ta cirka 15 minuter att installera. Saker du behöver
rörtång
Jack
stödbenet
Hylsnyckel
Socket set, metrisk
Wrench set, metrisk
Momentnyckel
Show Mer Instruktioner
1

Lossa muttrarna på hjulet med bromsok som behöver bytas. Höj fordonet och stöd med en pallbock. Hissen punkten är omedelbart framför bakhjulet. Avlägsna hjulet.
2

Följ linjen parkeringsbromsen där man fäster bromsoket. Lyft upp på änden av fjädern som fäster den till hävarmen och koppla ur kabeln. Unbolt fäste som håller kabeln hylsan till bromsoket.
3

Unbolt och ta bort bromsoket. Häng den med en bit ståltråd för att förhindra att bromsledningen från stretching, och ta bort bromsbeläggen. Bromsbeläggen är förbundna med ett par klipp - en över och en under. Ta bort bromsok och hängande tråd.
4

Installera bromsbelägg till ersättare bromsoket. Skruva loss bromsledningen från baksidan av den gamla bromsok och snabbt installera det på den nya bromsok att förhindra onödig vätskeförlust. Skruva fast bromsok på plats, momentdragning det till 20 ft-lbs. Återanslut kabeln parkeringsbromsen och skruva fästet tillbaka på bromsoket.
5

Lufta bromssystemet och lägga bromsvätska till markeringen i behållaren.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58104.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.