Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man använder en Bernzomatic 19527 ST900D Torch

Den Bernzomatic 19527 ST900D är en gasolbrännare som används för fina nära arbete där en lödkolv är inte tillräckligt, och en oxy-acetylen riggen är för mycket. Mekanik och amatörer har använt dessa typer av facklor i åratal för att göra lödning arbete som kräver omedelbar värme, snarare än att vänta på en elektrisk lödkolv att värma upp. Till skillnad från de Bernzomatic facklor som de flesta människor är vana vid, fäster detta till en propan tank med en 4-fot långa slangen och har en penna typ handtag i slutet. Den levereras i ett kit som innehåller en lödspets, varm fläkt och varm kniv spets samt en fackla monter. Saker du behöver
gasolflaska
Spark ljusare
kraftiga arbetshandskar
Ansiktsskydd
Arbetsskyddsdräkt
Visa fler instruktioner
1

Skruva fast en gasolflaska i mässing kontakten i ena änden av den 4-fot långa slangen.
2

Skruva den önskade spetsen på den andra änden av slangen genom att trä den på slutet av slangen och dra åt den med fingrarna.
3

Öppna svart plast gas ventil på toppen av mässing kontakten på propan moturs cylindern 1/8-turn. Håll kopp gnistan ljusare över spetsen vid den andra änden av slangen. Kläm ihop handtaget på gnistan ljusare. Detta kan göra att det flinta i gnistan lättare att dra över en räfflad stycke stål inuti koppen, vilket orsakar en gnista som kommer att tända propan.
4

Justera lågan till önskad nivå för uppgift med svart plast gas ventil. Utföra uppgiften.
5

Stäng av gasen ventilen och skruva bort gasolflaska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62202.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.