Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

1973 Chevy Pickup 454 Motor HP & Specs Vridmoment

När den först kom ut i 1973 Chevrolet lastbil, fungerade 454 motorn betydligt sämre i prestanda jämfört med sina tidigare kusiner. Under 1970-talet ett antal utsläppsrätter kontroller på lastbilsmotorer och fordon som i princip försvagade motorns prestanda 454 motormodell kontra sina tidigare föregångare. Motorn monterades i både C20 två fyrhjulsdrift och K20 fyra-hjulsdrivna bilar, men prestandaspecifikationerna var likartade. V8 Manufacturing

454 åtta-cylindrig motor tillverkades och installerades in i trekvarts modeller tons lastbil för 1973, även känd som de medelstora och tunga lastbilsmodeller tillgängliga för konsumenterna.

Motorspecifikationer som producerade kraften inkluderade en cylinderdiameter och slaglängd på 4,25 och 4 inches, respektive. Förgasaren använde en fyra-fat design och hydrauliska lyftare för att leverera luft till motorn.
Hästkrafter och vridmoment Performance

hästkrafter produceras av 1973 versionen av den 454 åtta-cylindrig motor varierade mellan cirka 230 och 240 hästkrafter vid 4.000 rpm.

Pulling effekt och vridmoment varierade vid Cirka 355 to £ 360 dras per fot på och motorn efterfrågan på 2.800 rpm.


modifieringar och förändringar Motor

454 motorn var utformad för att konsumera mindre gas som svar på utsläppskontroll. Detta, i sin tur, minskade hästkrafter och vridmoment jämfört med tidigare år. Placerades i suspensionen kontra den gamla designen av spiralfjädrar för att dämpa vibrationer effekterna av motorns prestanda

Bladfjädrar. Alternativt hade fyra-wheel-drive truck version en krängningshämmare monterad i fronten för att lägga till den dämpande effekten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61073.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.