Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Ford Taurus Radiator Borttagning

Radiatorn i en Ford Taurus cirkulerar kylvätskan genom motorn, kyla den i processen. På grund av sitt läge i fordonet är radiatorn även lätt skada av stenar, och dess konstruktion gör det risk för rost. I båda fallen, om kylaren börjar läcka, måste det fixas. För att göra det, kan du antingen kylaren repareras av en professionell svetsare, eller byt ut det. Oavsett vilket du väljer, är det första steget för att ta bort kylaren. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Jack
Jack står
dräneringskärlet
platt skruvmejsel
Ford 3/8-tums bränsleledning bortkoppling verktyg
Visa fler instruktioner
1

Låt motorn svalna i flera timmar innan du arbetar på kylaren. Unbolt radiator sköldar på undersidan av kylaren med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft framsidan av Taurus med domkraft och lägg dräneringstråget nedanför mitten av kylaren, bredvid den vita avtappningskran. Öppna avtappningskranen och töm kylaren i dräneringstråget.
2

Pop huven. Koppla de negativa och positiva polerna på batteriet med en skiftnyckel. Unbolt batteriet tie-down med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta bort batteriet från motorrummet. Unbolt batteribrickan med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Lossa modulen monterad på sidan av kylaren med händerna och flytta det åt sidan.
3

skruva isär kylarfästets montering montering med 3/8-tums Ratchet och uttag . Ta bort de övre och nedre klämmor kylarslangen använder platt skruvmejsel. Dra slangarna från kylaren. Unbolt kondensor luftkonditioneringen med en skiftnyckel.
4

Ta bort clipsen som håller växellådan kylledning till radiatorn med platt skruvmejsel. Ta bort bränsleledningen från kylaren med Ford bränsleledningen frånkoppling verktyg. Unbolt fästet på bränsleledningen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

Unbolt lägre radiator fästen från chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sänk radiatorn ut från botten av Taurus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60885.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.