Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar bromsarna på 1994 Ford Probe

Byta bromsarna vid behov är en viktig aspekt att ta hand om din 1994 Ford Probe. Sonden är utrustad med skivbromsar, öka bromskraften och fordonets säkerhet. Om bromsbeläggen inte byts i tid, kan de slitas ner till plåten, skada rotorerna och annan broms hårdvara. Byta bromsar på en 1994 Ford Probe bör inte ta längre än 30 minuter i idealiska förhållanden. Saker du behöver
rörtång
Mekaniker tråd
Golv jack
Jack står
Tvingfäste
Bromsbelägg
Ratchet och Hylsnyckelsats
Turkiet baster

Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort den negativa kabeln från batteriet. Leta cylindern broms master och öppna behållaren. Använd en kalkon baster att ta bort 1/3 av fluiden från reservoaren. Kassera vätskan och stäng behållaren.
2

Lossa muttrarna på framhjulen med en rörtång utan att ta bort dem. Lyft den främre änden av sonden med en domkraft och fäst den genom att sänka den på pallbockar. Slutför bort muttrarna och dra framhjulen bort av axeln.
3

Välj vilken sida du vill börja med först. Kom ihåg att bara arbeta på en sida i taget, för att hålla koll på stegen och de delar.
4

bort de två bromsok bultar vid monteringen med en spärr och uttag. Lyft tjocklek av av bromsskivan och skjuta det från en upphängningskomponent med mekaniker tråd.
5

bort bromsbeläggen från bromsoket. Placera en av de gamla kuddar mot bromsok kolv och använda en C-klämma för att trycka tillbaka kolven i bromsoket.
6

Sätt i de nya bromsbeläggen på bromsok stödplåtarna och skjut tjocklek över kuddar och broms rotor. Dra bromsok montering bultar med en spärr och uttag. Upprepa processen för andra framhjulet.
7

Montera de främre hjulen på axeln när du är klar. Sätt i muttrarna på hjulet dubbar för hand. Avlägsna domkraften och sänka fordonets front till marken. Slutför dra åt muttrarna med en rörtång. Lyft den bakre delen av fordonet med domkraft och upprepa processen för bakbromsarna.
8

Fyll bromshuvudcylindern reservoaren till den övre markeringen. Anslut den negativa kabeln till batteriet och stäng huven. Starta sonden och pumpa bromspedalen fem gånger till sittplats bromsarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58797.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.