Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en 231 Transfer Case Från en 904 Transmission

Den 904 transmission byggd av Mopar hittades i många olika fordon, inklusive de 1980-1986 Jeep XJS, mer känd som den Jeep Cherokee. Dessa överföringar kunde hittas monterad på en 231 fördelningslåda, som fördelar kraften till de främre och bakre axlarna. Om du någonsin vill separera överföringen fallet från transmissionen, då kan du göra det med lite tid och några tunga lyft. Detta bör ta ca två timmar att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
2-by-4-tums träkloss

Visa mer instruktioner
1

Lyft upp bilen med domkraft så att alla fyra hjulen är upplyfta från marken och placera den på pallbockar. Kontrollera att du har tillräckligt med utrymme för att bekvämt flytta under fordonet.
2

Unbolt bakre drivaxeln från bakaxeln med en fast nyckel och dra ut den överföring fallet och axel. Unbolt främre drivaxeln från framaxeln, med hjälp av en fast nyckel och dra sedan ut det av överföringen fallet och axel. Dra ledningsnätet leder till överföring fallet med händerna.
3

Placera träkloss på huvudet av domkraften. Lyft upp domkraften tills den kommer i kontakt överföringen kastrullen på transmissionen. Unbolt transmissionen tvärbalk från ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan skruva isär växellådsfästet från transmissionen.
4

bort överföringen tvärbalk och långsamt lägre överföringshastighet tills du kan komma åt de bästa bultarna på överföringen. Placera en pallbock under slutet av sändningen.
5

Ta bort skruvarna som håller överföringen ärendet till transmissionen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Dra överföringen fallet av överföring som du vill göra med båda händerna så det är mycket tung. Om det behövs, använd en annan domkraft för att sänka fördelningsväxellådan bort transmissionskåpan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60653.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.