Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur vill kolla kulleder på en Honda Accord

När bilarna blir äldre, delar slits ut och måste bytas ut. När det kommer till den främre hjulupphängningen, en gemensam del för att slitas ut med tiden är kulleden på övre och undre länkarmar. Kulleden ansluter din övre och nedre länkarm till spindeln, och den svänger, så att spindeln att åka upp och ner med fjädringen. Felsökning kullederna på din Honda Accord är inte svårt, det tar bara några visuella inspektioner och en lite hjälp. Saker du behöver
Assistent Review Ficklampa
Jack
Jack står
Däck järn
Visa fler instruktioner
1

Har en assistent tryck ner på fender där kulleden ligger när du lysa med en ficklampa in i fender väl på kulleden. En kulled endast bör gå framåt mot motorn och utåt mot stänkskärmen, så om du märker någon sida till sida rörelse eller se kulleden stoppa kort när det bör fortsätta, så måste den bytas ut.

2

Lyft upp framsidan av Accord med domkraften och säkra bilen på pallbockar. Se till att bilen är säker på pallbockar innan du kryper under den. Ta bort de främre hjulen med däcket järn, och placera dem åt sidan.
3

Håll spindeln med händerna och skjut in och ut på spindeln utan att lyfta suspension upp eller ner. Om kulleden är dålig, kan du höra ett klickande ljud när du gör detta, anklagar att kulleden inte har smord på ett tag och måste bytas. Också, dra och skjuta spindeln in och ut av fendern väl, lyssna för eventuella klicka ljud eller rörelser. Kulleden bör inte tillåta rörelse in och ut, om den gör det, måste den bytas ut
4

Inspektera kulleden boot som går runt kulleden.. Om den är sliten eller skadad måste du åtminstone köpa en ny känga för kulleden. Denna boot håller fettet som smörjer kulleden, så om den spricker, blir det fett runt leden och det kan orsaka skador. Kontrollera också att se om den övre delen av kulleden är i jämnhöjd med kontrollgruppen. Honda kulleder tenderar att poppa ut i kontrollgruppen, vilket utfärdar justeringen. Om detta händer dig, byta kulleden och potentiellt kontrollgruppen.
5

Sätt däcken med däcket järn, och placera din Honda rygg på golvet med domkraft.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60057.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.