Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Instruktioner om hur man bygger Chevy 350 CID Motorer

Slutligen, varje motor som har tillräckligt många miles på det eller som håller på att förlora makten på grund av interna problem kommer att behöva bytas ut eller byggas om. Ombyggnad en motor är ett givande sätt att se till att motorn har komponenter som kan göra det kraftpaket du vill. Ombyggnad din egen motor är också ett bra sätt att bli mer bekant med bilens motor och hur det fungerar samt att spara en hel del pengar. Saker du behöver
Jack
Jack står
2-by-4 kvarter
Momentnyckel
Hylsnyckelsats
Ratchet
Wrench in Flighter Long-nosed skruvmejsel
Motor hissa
Motor stå
rak skruvmejsel
Philips skruvmejsel
Svänghjul skiftnyckel
Kylare dräneringskärlet
Motor ombyggnadssats
Visa fler instruktioner

1

Töm kylsystemet. Koppla bort alla slangar i kylsystemet genom att lossa klämmorna med en rak skruvmejsel. Ta bort slangarna genom att vrida dem fram och tillbaka samtidigt som du drar dem bort från sina anslutningar. Avlägsna kylaren, drivremmen (er) och kylfläkt. Koppla ur och ta bort drivaxeln. Koppla och lyft bort startapparaten. Tappa av oljan och ta bort oljefiltret.
2

Etikett och koppla bort alla elektriska anslutningar och anslutningar vakuum. Märk och lossa bränsleledningar och någon olja eller kallare linjer. Avlägsna kåpan genom att ta bort de fyra skruvarna som håller den på gångjärnen. Koppla ur och ta bort slangarna luftintag och luftfilter box. Ta bort slangarna servostyrning genom att vrida beslag flänsmutter med en flare moturs skiftnyckel, lossa klämman på returslangen och ta bort slangen från nippeln. Tömma ledningarna i samma panna motoroljan tömdes in.
3

Tag ut kondensorn luftkonditionering utan att lossa slangarna. Ta bort bultarna som fäster kylkompressorn till blocket och lyft kondensorn och kompressorn klart av motorn. De kan ställas in på en fender lock för att skydda lacken. Ta bort batteriet och kablarna. Ta gasvajern från spjällhuset eller förgasaren.
4

bort kopplingar, slangar vakuum, elektriska kontaktdon, hastighetsmätare kabel och bakre växellådsfästet från växellådan. Koppla ur och ta bort drivaxeln. Ta utblåsningsgrenrören. Placera träbit på jack pad och placera domkraften under oljetråget. Höj domkraften för att stödja motorn. Avlägsna skruvsäkringssystem varje motorfäste till ramfästet. Anslut ena änden av lyften rem /kedja på framsidan och baksidan av motorn, klippning remmen /kedjan i lyften kroken.
5

Höj motorn ut ur fordonet. Framsidan av motorn kommer att behöva vara högre än den bakre att ge överföring tas bort med motorn. Ta generatorn, servopumpen, vattenpumpen och eventuella fästen från framsidan av motorn. Ta bort skruvarna som håller transmissionen på motorn, separata och lägre överföringshastighet. Fäst motorn står på baksidan av motorn med fyra bultar. Ta lyftstroppen /kedja från motorn och flytta motorn hissa ur vägen.
6

isär motorn och rengör alla delar noggrant. Inspektera kolvar, vevaxel, kamaxel och ventiler för att avgöra vad som behöver bytas och vad kan renoveras.
7

ihop motorn, med stor uppmärksamhet till rätt moment specifikationer och sekvenser.
8

tillbaka motorn, vända steg 1 till 5.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61847.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.