Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en 1982 GMC 3500 s bromsservo

A 1982 GMC 3500 pickup är konstruerat för att dra mycket tunga laster, och har en dubbel bakhjul setup i axeln för att hjälpa till med denna kapacitet. På grund av de tunga laster, spelar bromsförstärkaren en viktig del i att stoppa fordonet. Om broms booster misslyckas, då trucken kommer fortfarande att kunna sluta, men det kommer att bli betydligt svårare att trycka ned pedalen. För att åtgärda problemet måste du byta boostern med en ny, vilket borde ta ungefär en timme. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter bromsservo
Visa fler instruktioner
1

Pop huven på GMC. Unbolt cylindern broms master från bromsservon. Skjut bort huvudcylinder av dubbarna på booster, försiktigt så att inte knicka linjer metall broms på huvudcylindern. Koppla ur vakuum ansluten till boostern med händerna.
2

Öppna förardörren. Unbolt bromsservon kopplingen från bromspedalen med en fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt fyra bultarna som håller bromsen booster till brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Dra bromsservon bort av brandväggen. Sätt booster ersättningsbromsbeläggsats på brandväggen. Flytta till det inre och skruva booster till brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan skruva fast kopplingen till pedalen med en fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag.

4

Bolt huvudcylindern till boostern med en skiftnyckel. Tryck vakuum linjen på booster. Stäng huven och stäng förarsidans dörr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59070.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.