Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du justerar höjd Brake Pedal i en GMC Sierra

I en tung pickup såsom GMC Sierra, bör din bromssystemet vara i gott skick. Även om GMC Sierra är mycket beröm för att ha en styv, lyhörd bromspedalen, kan du behöva justera pedalen höjden. Beroende på hur allvarligt problemet, kanske du kan justera höjden själv i ett par minuter. Saker du behöver
GMC Sierra reparationshandbok
skiftnyckeln
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Få en GMC Sierra bruksanvisning och kontrollera bromsen linjer för läckor. Om bromsslangar är fortfarande intakt och inte läcker, fortsätt med att justera pedal höjd.
2

Lokalisera bromsservon stång, upptill och baktill på bromspedalen spaken. Det är en tunn stav som kör ungefär vinkelrätt mot spaken, med en låsmutter i vardera änden. Det bästa sättet att komma åt det från höger sida.
3

Lossa inställningsmuttern, som ligger närmast bromspedalen spaken. Om du inte hittar rätt storlek skiftnyckel, kommer en justerbar skiftnyckel fungerar.
4

Lyft pedalen höjd genom att vrida booster stången medurs, med en tång. Höj inte det för högt, eller du kan orsaka ytterligare broms problem. För att lossa, vrid motsols.
5

Dra åt låsmuttern. Testa din inställning ut. Du bör ha en liten mängd av fri lek, men du bör inte märka någon broms prat eller ovanliga ljud.
6

Kontakta en GMC mekaniker om din bromspedalen fortfarande inte svarar.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57053.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.