Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bromsar på en 1999 Ford F-250

Ford installerat skivor fram och bak trumbromsar på 1999 Ford F-250 pickup. Processen för att byta bromsar på framsidan av Ford F-250 skiljer sig mycket än processen för att ändra bromsarna på baksidan av Ford F-250. I allmänhet kommer du att ersätta de främre bromsbelägg två gånger för varje front brake rotor du ändrar och du kommer att ändra varje främre bromsrotorn två gånger innan du byter bromsbackarna på baksidan av din Ford F-250. Saker du behöver
Däck järn
Jack
stödbenet
Gummiklubba
Lug nut skiftnyckel
Hylsnyckel
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Byt F-250: s främre bromsarna
1

Lyft framsidan av din Ford F-250 från marken med hjälp av en domkraft och pallbockar. Ta bort hjulen från Ford med en lug skiftnyckel för att förbereda trucken för service.
2

Öppna huven på motorrummet och ta av locket på huvudcylindern att bultar till bromsen assister på förarsidan brandvägg.
3

Skruva loss bultarna på baksidan av bromsok med en sockel. Med bultarna bort, dra tjocklek av av Fords bromsskivan.
4

Dra gamla bromsbelägg ur bromsok och kassera dem. Pressa tillbaka bromskolven i baksidan bromsoket med tång, och därefter infoga nya kuddar i bromsoket.
5

Dra rotoraxeln täcka upp i mitten av rotorn med en skruvmejsel och använd ett uttag för att ta bort muttern sitter bakom luckan.
6

Drag av rotorn från den hjulaxel. Ta bort de gamla hjullagren från bromsrotorn och
7

infoga dem i den nya rotorn. Om de gamla hjullagren är slitna, ersätta dem med nya lager.
8

Skjut den nya rotorn på hjulspindeln och fäst den med en bult och hylsa. När du drar åt skruven, tryck luckan tillbaka på rotorn.
9

Placera bromsoket på rotorn och fäst den med en sockel och hex-bultarna.
10 < p> Duplicera processen på passagerarsidan av F-250.
11

Stäng huvudcylindern efter att sätta hjulen tillbaka på Ford och sänka den till marken. Tryck på bromspedalen som sittplats dynorna mot rotorn.
Byt F-250 bakre bromsar
12

Lyft den bakre delen av Ford F-250 från marken med en domkraft och pallbockar. Ta bort hjulen från Ford med en lug skiftnyckel.
13

Placera en remsa av färg på baksidan av bromstrumman och bakre bromstrumma luckan så att du kan placera bromstrumman korrekt när du sätter det på baksidan. Om du planerar att installera nya bromstrummor på din Ford F-250, hoppa över detta steg.
14

Placera avdragare bromstrumman på bromstrumman och dra trumman från hjulnavet. Den metod för att fästa avdragaren bromstrumman beror på bromstrumman avdragare som du använder.
15

Ta bort fjädrarna som fäster bromsbackarna till hjulnavet genom att dra dem med tång.

16

Lyft de gamla bromsbackar bort av hjulnavet och placera nya bromsbackar på hjulnavet. Säkra de nya skorna med fjädrarna.
17

Pound bromstrumman på axeln navet med en gummiklubba.
18

Duplicera processen på passagerarsidan av Ford.
19

Sätt tillbaka hjulen på F-250, sänk den till marken och sedan trycker på bromspedalen som sittplats skorna mot bromstrumman.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58852.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.