Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man reparerar en läckande bensintank

En läckande bensintank inte bara avfall gas men kan vara farligt. En läcka kan orsakas av ett synligt hål eller en så liten som ett knappnålshuvud. Använda epoxi sealer kan försegla de minsta vi repor och är säker för din bensintank. Vid fastställande av läckan, har en hink där du kan dumpa extra gas och iaktta andra förnuftiga försiktighetsåtgärder. Saker du behöver
Aceton
Putty
Epoxy sealer
Visa fler instruktioner
1

Läs bilens ägare manual för att hitta rätt sätt att ta bort din bensintanken. Ta bort tanken och dränera eventuell gas i en tom hink eller hink.
2

Täck alla utlopp hål i bensintanken med spackel. Lägg i en pint av aceton och försiktigt vrida bensintanken att belägga insidan med aceton. Detta kommer att hjälpa till att torka upp eventuell fukt kvar i tanken. Skölj tanken och låta en timme att lufttorka.
3

Täck hela bensintanken med silvertejp. Detta för att täcka eventuella hål. Hela tanken måste täckas eftersom du inte kan se porer som orsakar läckage.
4

Blanda de två delarna av epoxi sealer enligt anvisningarna på förpackningen. Gör detta i en plastbehållare. Typiskt behöver epoxi sealer att blandas i två minuter. Häll epoxi sealer in i bensintanken.
5

Täta hålet av gastank med plastfilm och ett gummiband. Snurra bensintanken under några minuter för hand så att sealer att belägga hela insidan av tanken.
6

Häll ut någon sealer som är kvar efter att tanken har belagts. Låt bensintank att torka över natten. Med en kniv, skrapa bort eventuella extra sealer som rockar hål i tanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60601.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.