Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du köper Transmission Jacks

Uppgiften att ta bort eller installera en sändning från ett fordon kan aldrig vara helt säker, eftersom sändningar är tunga och skrymmande. Att manövrera en transmission med en standard jack kan göras, men risken för skador är stor. Jacks särskilt utformade för att lyfta och förflytta sändningar är tillgängliga, och vid korrekt användning kan avsevärt minska riskerna för att flytta en sändning. Men inte alla Transmission Jacks är lika och inte alla Transmission Jacks är lämpliga för alla jobb. Därför bör en växellådsdomkraft väljas för det specifika fordonet ansökan. Instruktioner
1

Bestäm växellådsdomkraft raseri av rörelse. Ett jack rörelseomfång är avståndet domkraften kan lyfta en sändning från jack lägsta punkt till jacket högsta punkt. Generellt, ju större jack rörelseomfång, desto dyrare domkraften.
2

Välj ett växellådsdomkraft som säkert kan stödja vikten av överföringen ska lyftas. Ett jack vikt kapacitet är en jack viktigaste funktionen. Inte bara ska domkraften kunna lyfta överföringen, den måste också kunna göra det på ett säkert sätt. Av dessa skäl, alla Transmission Jacks ange sin vikt kapacitet. Lätta uttag kan säkert stödja och lyfta upp till 450 pounds medan tunga domkrafter vanligen har en lyftkapacitet på över ett och ett halvt ton.
3

Välj en konstruktion lämplig för jobbet. Transmission Jacks faller typiskt inom två typer av strukturella mönster: låg profil och hög-lift. Låg profil uttagen är särskilt utformade för att nå in i områden med begränsade utrymmen, t.ex. när fordonet inte har höjts från marken. Höglyftande konstruktioner med lyftpunkterna som sitter på toppen av en hydraulisk piedestal. Dessa uttag är lämpliga antingen för fordon som sitter mycket högt, till exempel en upphöjd lastbil, eller reparationer om fordonet har lyfts flera meter av en hydraulisk hiss i en butik.
4

Avgör om uttaget har en garanti och, om så är fallet, vad villkoren i denna garanti är. De flesta växellådsdomkraft tillverkarna tillhandahåller någon typ av garanti med sina knektar. Dyrare domkrafter har vanligtvis en mer omfattande garanti. Det är också viktigt att bestämma villkoren för garantin. Några garantier erbjuder endast att reparera eller ersätta en defekt medan andra erbjuder en återbetalning av inköpspriset. Om du tänker använda domkraften ofta, är det lämpligt att köpa en växellådsdomkraft med den bästa garanti som kan ges.
5

Rådgör med i-butikspersonalen att avgöra om ett jack Designad speciellt utformad för den speciella tillämpningen existerar, och, om inte, vilket jack modeller har de önskade egenskaperna. Var noga med att notera butikens pris av domkraften så att den kan jämföras med webbutiker.
6

Consult webbutiker för att hitta jämförelsevis prissatta uttag. Ofta online-återförsäljare kan erbjuda den valda uttaget till ett lägre pris än fysiska butiker, som online-återförsäljare inte har overhead av de fysiska återförsäljarna. Men återförsäljare online nästan alltid betalt för sjöfarten, vilket kan höja priset online avsevärt. Tänk också på att om uttaget senare behöver service, kommer det sannolikt att bli lättare att återgå uttaget till en fysisk återförsäljare än en online-återförsäljare. Noga väga de priser och alternativ för både online och fysiska butiker, sedan köpa domkraften från källan mest bekväm med. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59937.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.