Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur får man hjullagren Av 1996 Bronco

De broms rotorer på en 1996 Ford Bronco snurra fritt på spindeln, som är monterad på den främre hjulupphängningen. Rotorerna har hjullager monterade i mitten, vilket gör att rotorn att snurra. Dessa lager kan bära ner, och också att förlora fett, vilket kan leda till lagren frysning. Innan detta sker, bör du byta ut lagren med nya. Men först måste du få den gamla hjullagren ut, som tar under en timme att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
brytjärnet
1/2-tums breaker bar
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
J krok
Seal avdragare
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Lossa främre hjulen på Bronco. Sätt på parkeringsbromsen och lyft framvagnen av marken med domkraften. Sätt pallbockar under ramen och ta av hjulen med däck järn.
2

Ta bort skruvarna som håller bromsoket fästet på främre spindeln med 1/2-tums Ratchet och uttag. Dra bromsok fästet med bromsok bort från spindeln. Häng bromsoket med den främre hjulupphängningen eller ramen med J krok. Addera 3

Dra bort dammskyddet i mitten av rotorn. Ta ut sprinten på spindeln muttern i mitten av rotorn med tång. Placera spett på främre rotorn så att det är hävstångseffekt mot hjulet klackarna och kommer inte att tillåta rotorn att vända. Avlägsna spindelmuttern med 1/2-tums breaker bar. Dra det yttre hjullagret ur rotorn, skjut rotorn bort från spindeln.
4

Sätt bromsrotorn på marken så att baksidan av rotorn pekar uppåt. Ta av tätningen hjullagret på insidan av bromsrotorn med tätningen avdragare. Dra det inre hjullagret ur rotorn med fingrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61523.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.