Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Felsökning Electric släpvagnsbromsar

För elektriska släpvagnsbromsarna ska fungera måste släpet vara ansluten till ett dragfordon som har en elektrisk broms controller. När föraren av dragfordonet steg på bromsen, skickar den en signal till styrenheten, vilken i sin tur sänder en signal till släpet bromsen. Efter det är en magnet aktiveras och orsakar en kedjereaktion genom bromstrumman och bromsskorna vilket fördröjer släpet. Instruktioner
1

Ta av hjulet och däcket och inspektera bromsbackarna och fjädrar om dina bromsar har gjort starka eller ovanliga ljud. Kontrollera om utslitna bromsbackar och saknade och trasiga fjädrar. Även inspektera bromsarna 'elektromagnet för ojämnt slitage.
2

Inspektera trailer break-away växla om bromsarna inte släpper eller verkar spontant släppa på egen hand. Den break-away switch är den mekanism som gäller bromsen om släpvagnen får kopplas bort från fordonet bogsering. Ibland switchen kan bli oavsiktligt aktiveras under trailer användning.
3

Undersök inställningarna bromsstyrning om bromsarna bromsar för hårt under lätt tryck, eller om de bromsar lätt under hård press. Utför en visuell kontroll av inställningarna för att kontrollera att den registeransvarige verkligen har makt och aktiveras när bromspedalen trycks. Sedan kontrollera regulatorns justering reglagen eller rattar att se om inställningarna är korrekta eller om de på något sätt har kastats bort.
4

be någon hålla ned bromspedalen och kontrollera släpets kontakt för spänning. Om det inte finns någon ström, då problemet kan vara ledningar mellan kontakten och broms controller. Kontrollera alla ledningar för korrosion eller andra skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58716.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.