Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Toyota 22R Bromskraftförstärkare Anvisningar för byte

Den 22R motorn finns i många pre-1990 Toyota fordon, särskilt Toyota pickup. Dessa motorer hade ett vakuum drivs bromsförstärkare monterad på förarsidan brandvägg, som hjälper huvudcylindern med bromsning. Om det misslyckas, då 22R-drivna Toyota blir betydligt svårare att sluta, vilket kan orsaka en olycka. För att lösa problemet måste booster för att bytas ut. Detta kan göras på cirka en timme. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Spetstång
ersätter bromsservo
ersätter bromsservo packning

Visa fler instruktioner
1

Öppna upp huven på Toyota och skruva isär huvudcylinder monteringsmuttrarna, som är på bromsservon, med hjälp av en skiftnyckel. Dra huvudcylindern bort från booster. Dra av vakuumledningen på booster med händerna.
2

Flytta till undersidan av instrumentbrädan. Ta bort clipset på bromspedalen håller kopplingen till pedalen med händerna. Ta bort fjädern pedalen avkastningen från pedalen med tång. Unbolt booster från brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag, dra sedan av vakuum linjen på booster. Dra booster bort av brandväggen och ta bort packningen också.
3

Installera det nya booster och booster packningen på brandväggen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Installera kopplingen till bromspedalen med fabriken klippet. Sätt tillbaka fjädern pedalen återvända till bromspedalen med tång.
4

tillbaka huvudcylindern på bromsservon med en skiftnyckel. Installera vakuum linje på ersättning booster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61776.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.