Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Verktyg för Motorcycle Repair

Motorcykel ägarna vet att en motorcykel kan drabbas av broms problem, punkteringar och kedjelänk skador på en regelbunden basis. När dessa problem uppstår är det nödvändigt att använda särskilda typer av verktyg motorcykel reparation för att hålla cykeln i trim. Dessa verktyg är vanligtvis kompakt i storlek och används för att befria kolvar, länkar kedja och andra motorcykeldelar så att reparationsarbeten kan slutföras. Motorcykel Spoke Wrench

Med en genomsnittlig längd på strax under 4 inches, talade motorcykeln nyckel är gjord av hårt stål och innehåller fyrkantiga änden öppningar i båda ändar. Finns i en mängd olika storlekar för att passa över en motorcykel däck ekrar i syfte att ersätta en trasig talade trådar, talade denna motorcykel reparera verktyg griper eker bröstvårta för att ta bort den skadade. Efter att ersätta eller reparera den talade, kan användaren använda nyckeln för att sätta talade på plats igen. Addera Motorcykel Svänghjul Remover

Gjord av en hård förnicklad metall, innehåller motorcykeln svänghjulet remover två små metallrör i kors ovanpå varandra. Användaren kan passa någon av dessa ändar över svänghjulet delen av motorcykeln för att extrahera svänghjulet från motorcykeln för att reparera den. Svänghjulet remover används också när cykeln ägaren måste ta bort svänghjulet sektionen i syfte att få tillgång till den nedre delen av motorcykeln. Denna reparation verktyg finns i olika gängstorlekar så att någon typ av motorcykel svänghjulet kan tas bort.
Piston loss Tool

När en motorcykel kolv lider en utbrändhet eller bara är slitna från överdriven användning, är det nödvändigt att använda kolven loss verktyget. Likna en tång vid första anblicken, innehåller denna motorcykel reparera verktyg en konstruktion justerskruv som tillåter användaren att föra verktygets käftar ned på kolven huvud och fäst den på plats. Medan justera skruven ovanför kolven huvudet, kan användaren slå sedan kolven medurs för att ta bort den skadade kolven.
Motorcycle Chain Puller

Designad för att passa in mellan en motorcykel kedjelänk att ta bort länken från motorcykeln för att reparera den, motorcykeln kedjan avdragare genomsnitt ca 4 och en halv inches i längd. Detta verktyg är utrustad med en stor bult centrerad i mitten av det verktyg som används för att säkra verktygets smala käftar på plats över motorcykeln kedjan för att dra den från cykeln. Efter kedjelänk har dragits, kan användaren byta ut antingen på länken eller reparera det som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60664.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.