Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Front Hub på en Two Wheel Drive Silverado

Den främre navet på en två-hjulsdrivna Chevrolet Silverado innehåller lagren som tillåter hjulen att vända ordentligt. Dessa hubbar är inte funktionsdugliga, så småningom, när lagren börjar gnissla, kommer naven behöver bytas som en komplett enhet. Detta är inte en svår process och kan göras på under 30 minuter per hjul. I det här fallet är projektet fordonet en 2006 Chevrolet Silverado, men processen är liknande för andra år av Silverado också. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
bungee rep
Hex-head nyckeluppsättning
Open-end skiftnyckel uppsättning
Red Gänglåsning
ersätter hjulnavet
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av Silverado med domkraft och ställ den på en par pallbockar placeras under ramen. Ta av hjulen med däck järn.
2

Leta bromsoket, vilket är gjutjärn delen runt bromsarna som håller bromsbeläggen och är fäst vid styrspindeln med hjälp av ett par bultar den är åtkomlig från baksidan av bromsok. Skruva loss bromsok från styrspindeln --- gjutjärn delen som håller navet och är bultad till övre och undre länkarmar --- med spärrfunktion.
3

Häng bromsoket från ramen eller övre länkarm med bungee rep. Skjut rotorn bort av navet. Lokalisera hjulhastighetssensor, som har en tråd som löper ut ur den och är den enda delen på navet säkras med en hex-head bolt. Unbolt hjulvarvtalsgivaren från navet med en hex-head-tangenten. Skruva loss navet från baksidan av styrspindeln med en skiftnyckel.
4

Applicera röd förening gänglåsande på gängorna på navet bultarna. Bolt ersättande navet i styrspindeln med hjälp av en skiftnyckel. Sätt tillbaka hastighetssensorn och rotorn på navet. Skruva fast bromsok på styrspindeln med spärrfunktion. Sätt tillbaka hjulen med däck järn och sänka Silverado bort av läktarna med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60543.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.