Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en generator från en '93 Chevrolet Lumina Bil

generatorn på en 1993 Chevrolet Lumina bil genererar elektricitet som laddar batteriet. I sin tur, ger det batterihöljesbildande ström till startmotorn liksom till andra elektriska komponenter i systemet. När generatorn dör, så gör de andra elektriska komponenterna i kedjan, tills Lumina inte längre kan köra. Fastställande av problemet måste ta bort generatorn från fordonet så att en professionell butik eller bildelar butiken kan testa den och avgöra om det kan byggas om, eller måste bytas ut. Saker du behöver
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
3/8-tums breaker bar
Visa fler instruktioner
1

Pop huva. Avlägsna minuspolen anslutningen på batteriet med 3/8-tums Ratchet och uttag och upprepa på den positiva polen. Leta upp plastband vakt på framsidan av motorn. Ta den med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag.
2

Leta remspännaren i mitten av motorblocket, strax nedanför och till vänster om generatorn. Bifoga en kontakt till 3/8-tums breaker bar och vrida spännaren moturs. Dra remmen från generatorn.
3

unbolt värmeskölden från runt generatorn och avgasrör med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag, sedan flytta den till sida. Lossa anslutningarna på generatorn med spärrfunktion.
4

skruva isär generatorn från motorblocket med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra ut det ur motorn fästet med båda händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60900.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.