Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett gasspjällssensorn på en 2000 Silverado

Den gasspjällssensorn (TPS) på en 2000 Chevrolet Silverado styrs av spjällhuset fjäril. Den avgör hur öppna gasspjället är vid varje punkt och levererar denna information till datorn. I sin tur bestämmer datorn om den behöver justera bränsletillförseln därefter. Om den går sönder, kommer Silverado motor kör dåligt och tomgång grov. Fastställande av problemet är så enkelt som att byta ut de gamla TPS med en ny. När du har den gamla ut, måste du installera den nya, som tar ca 15 minuter. Saker du behöver
ersätter gasspjällssensorn och o-ring
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums breaker bar
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Installera en ersättare o-ringen på TPS för hand. Rikta in TPS med spjällaxeln på spjällhuset och skruva den på plats med hjälp av 1/4-tums Ratchet och uttag. Anslut kablarna till sensorn.
2

tillbaka generatorn i generatorns fäste med 3/8-tums Ratchet och uttag. Återanslut de elektriska anslutningarna på generatorn med en skiftnyckel.
3

Sätt breaker bar på spännaren överst på generatorn. Vrid spännaren medurs och dra serpentin bälte runt generatorns remskiva, släpp spännaren. Installera den positiva polen på batteriet med en skiftnyckel, sedan med den negativa polen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60542.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.