Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar en Cylinder Brake Wheel

En broms hjulcylinder slits ut med tiden. Detta får cylindern att skadas lätt, som påverkar bromsarna på din bil. Den läckande vätskan kan göra att bilen har svårt att använda sina bromsar, vilket gör att bilen att stanna. Det perfekta sättet att åtgärda problemet är att ersätta eller ändra cylindern broms hjulet. Detta kommer att hjälpa dig att rädda dig från olyckor när du använder en bil med en dålig broms hjulcylinder. Du kan göra ersättande själv med några verktyg. Saker du behöver
Bricks
stödbenet
Ordet jack
Bromsfjäder borttagningsverktyg
Flare skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på plan mark och tegel använder för att blockera hjulen på båda sidor för att förhindra att fordonet rör sig medan du gör som ersättare. Hissa upp bilen med en domkraft och stödja den med pallbockar. Avlägsna däcket och dess bromstrumma.
2

Kontrollera cylinder bromshjul att upptäcka läckor. Använd en broms för att rengöra hela vakuumplattan samt bromsbackar. Addera 3

Ta ut de övre returfjädersystem från skorna Hjulbroms med din bromsfjäder borttagningsverktyg. Ta ut strut parkeringsbromsen genom att trycka fjädern verktyget inåt och hålla ned i koppen för att slå något. Håll lastappen på sin plats från baksidan, och dra bromsarna från sin vakuumplatta.
4

Koppla bort armen för parkeringsbromsen när du tar bort bromsbackarna att få full tillgång till bromsen hjulcylinder.
5

Spraya genomträngande olja på hjulcylinder och på bromsledningarna. Använd en skiftnyckel flänsmutter att lossa linjen och ta bort klämmorna och skruvarna som håller cylindern.
6

Ta ut den gamla cylindern broms hjul, och installera den nya på samma placering i den gamla cylinder. Spänn sin linje med en skiftnyckel och installera bromstrumman och bromsbackar till den ursprungliga positionen.
7

vända processen att sätta bildelar tillsammans igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58713.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.