Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man identifierar WRX 7087 Bromsbelägg

För att ändra bromsbelägg i din Subaru WRX 7087, måste du identifiera dem och vet var de är på din bil. Bromskloss installation är en ganska okomplicerad reparation som kan slutföras utan en mekaniker. När du har identifierat dina bromsbelägg, kan du börja shoppa runt. Om du väljer att handla på lokala butiker, kommer det att vara till hjälp för att ta bort en bromskloss och ta den med dig så att butiken associerar kan matcha din nuvarande bromsbelägg med rätt typ av bromsbelägg. Saker du behöver
Ordet jack
Tire skiftnyckel
Wrench
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Skjut golvet jack under ena sidan av din WRX 7087 så att du kan lyfta den från marken. Palla upp den tillräckligt högt för att ta bort ett däck och ställa in pallbockar på båda ändarna så att bilen är stabil och kommer inte falla till marken om golvet jack flyttas.
2

Ta bort muttrarna från dina däck och placera dem på en säker plats. Du måste sätta tillbaka dem på när reparationen är klar.
3

Dra däcket av och lägg det åt sidan.
4

Observera att din bromsbelägg är bundna till din broms med tjockleken. Tjockleken är fäst på plats med några bultar, som måste tas bort för att komma till dina bromsbelägg. Bultarna som håller bromsklossarna till bromsen
5

Skruva loss bromsok.

6

Vänd tjocklek över. Du ser att dina två bromsbelägg är fästa med en eller två skruvar.
7

Lossa skruvarna på baksidan av bromsok med hjälp av din nyckel. Lossa och ta dessa bultar och ta bort dina bromsbelägg.
8

Handla nya bromsbelägg. Du kan ta med dynorna med dig att hitta den modell typ som passar dig och jämföra priser. När nya dynor är köpt, kan du installera dem genom att åter fästa dem till bromsok och installerar bromsok tillbaka på bromsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59019.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.