Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en '97 Cadillac Generator

I en 1997 Cadillac, det finns en generator monterad på framsidan av motorn som skapar el för bilen. När generatorn misslyckas, så gör resten av bilen, vilket gör det omöjligt att köra. Fastställande av problemet kan vara enkel och innebär att ta bort den ursprungliga generatorn att få fast eller bytas ut. I det här fallet är projektet fordonet en 1997 Cadillac Deville, men processen är liknande för andra 1997 Cadillacs liksom. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
Jack
Jack står
3/8-tums breaker bar
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Pop huven. Ta bort minuspolen från batteriet med en skiftnyckel. Följ genom att ta bort den positiva polen.
2

Bifoga en kontakt till 3/8-tums breaker bar. Vrid spännaren på framsidan av motorn med breaker bar tills bandet slackar. Skjut av remmen från generatorn remskiva.
3

Plocka upp framsidan av Cadillac med domkraften. Ställ bilen på pallbockar. Krypa under framsidan av bilen och ta bort de elektriska anslutningarna på generatorn med en fast nyckel och dina händer. Unbolt luftkylning kanal från generatorn med en 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Unbolt övre bulten från generatorn med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt air-injektionen crossover röret från motorn med spärrfunktion. Unbolt nedre bult och mutter från motorfästet.
5

Sänk generatorn ur motorfästet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60468.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.