Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man fixar de Broms Boosters på en Chevy Suburban

Bromskraftförstärkaren vet också som en makt booster på en Chevrolet Suburban är en cirkulär stål bit monteras på brandväggen bakom huvudcylindern. Bromsförstärkaren utnyttjar vakuum som skapas av motorn för att öka mängden kraft som genereras när föraren trampar på bromspedalen. Bromsförstärkaren minskar också avståndet bromspedalen måste färdas innan bromsarna är engagerade. Om du märker att bromsarna på din Chevy Suburban bromsar saknar den makt de en gång hade, eller det känns som bromspedalen färdas längre innan de vidtar bromsarna, kan din broms booster behöver bytas. Saker du behöver
Wrench in
Hylsnyckelsats
Spetstång
Tänger
Spårskruvmejsel
Visa fler instruktioner
Ta bort Brake Booster Review
1

Lokalisera bromsservon på förarsidan av brandväggen i motorutrymmet. Det kommer att vara precis bakom bromshuvudcylindern.
2

Koppla vakuum linje från makten booster genom att lossa klämman. Dra ledningen från bromsservon.
3

Ta bort de två skruvarna som ansluter huvudcylindern till makten booster. Var noga med att inte sätta någon stress på bromsledningarna anslutna till huvudcylindern. Skjut huvudcylinder framåt och säkra huvudcylindern så att den inte vilar på bromsledningarna.
4

Koppla pushrod bromspedalen från bromspedalen (inifrån kupén) genom att ta bort den kvarhållande klipp och urkoppling av tryckstången från pedalen.
5

Ta bort de fyra skruvar och muttrar som ansluter booster bromskraft till fordonets brandvägg. Ta sedan bort booster från fordonet. Addera Installera en ny bromsservo
6

Placera den nya bromsservon i läge på brandväggen. Styr försiktigt pushrod bromsservon genom hålet i brandväggen.
7

tillbaka de fyra skruvar och muttrar som håller fast bromsservon till brandväggen.
8

Anslut bromspedalen tryckstången till bromspedalen. Sätt tillbaka klämman som håller fast den.
9

Skjut huvudcylindern tillbaka i position mot bromsservon. Var noga med att inte betona bromsledningarna som sitter på undersidan av huvudcylindern. Sätt tillbaka de två skruvarna som ansluter huvudcylindern till bromsservon.
10

Anslut vakuum linje till bromsservon genom att skjuta gummislang över ingången montering. Sätt tillbaka klämman som håller linjen på beslaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57420.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.