Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur kan jag göra min sida Pipes Tystare?

Vissa motorcyklar har bullriga avgasrör, vilket är både en del av överklagandet av att äga cykeln. Det kan också öka hästkrafter och prestanda, men det är inte alltid granne med barn. En bra kompromiss i denna situation är att installera en baffel i sidan rören. Dessa kommer att lugna avgaserna och agera som en intern ljuddämparen, men också ha en rak konstruktion som faktiskt kan öka hästkrafter i vissa fall. En baffel bör ta mindre än 15 minuter att installera. Saker du behöver
Måttband
Märkpenna
Drill
Metall borr
obestämd nyckel satt
motorcykel baffel
Visa fler instruktioner

1

Låt motorcykeln svalna innan du installerar baffeln. Mät djupet av baffeln med ett måttband och mät insidan av avgas röret.
2

Placera plattan där du vill ha den på insidan av avgaser och lokalisera hålet på baffeln . Överför denna mätning på utsidan av avgas slang med en märkpenna.
3

Borra ett hål i slangen med hjälp av en borrmaskin och en 1/8-tums metall borr. Steg upp till en 1/4-tums borr och öppna upp hålet större med borren.
4

Skjut baffeln inuti sidan röret. Bolt den på plats med hjälp av hårdvara som följer med baffeln och ett par obestämd skiftnycklar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60513.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.