Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur installerar jag en 84-91 Chevy Truck Wiper Cruise Arm spak?

Varje bransch har knepen. Även om det kan tyckas vara en skrämmande uppgift att ersätta en spak farthållare på en GM-bil, det är ett snabbt sätt att få jobbet gjort. Denna växel gör dubbel plikt - även driver tiltfunktion av kolonnen. Med lite kunskap och några enkla verktyg kan du installera en ny switch i mindre än 30 minuter. Saker du behöver
mekaniker tråd
Maskeringstejp
Spetstång
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Ställ tilt kolumnen till rakt fram. Ta bort den gamla omkopplaren genom att ta tag i spaken och dra ut den. Omkopplaren är en friktionspassning design. Inga fästskruvar eller bultar hålla den på plats. Försök inte dra den längre eftersom övergången trådarna löper längden på kolonnen.
2

Ta bort den nedre panelen under instrumentbrädan. Dra försiktigt i farthållaren hanterar och titta på nedre kolumnen för rörelse. Trådarna är placerade där och kommer att röra sig. De är också ansluten till en kontakt. Kroka trådarna från anslutningsdonet. Noggrant titta på slutet. Det finns ett litet hål i pluggen.
3

in mekaniker tråden i hålet och vrid den ordentligt till kontakten. Slå in pluggen med maskeringstejp för att jämna ut ojämna kanter. Dra i handtaget för att starta pluggen och koppla upp insidan av kolonnen. Om det blir fastnat, dra mekaniker tråden tillbaka och börja om processen. Fortsätt att dra fram och tillbaka tills kontakten är ur öppningen där spaken är införd. Avlägsna mekaniker tråd från gamla kontakten.
4

in mekaniker tråden i hålet på den nya kontakten. Packa in den i bandet som tidigare. Dra ner kabeln och arbeta kontaktdonet fram och tillbaka för att dra den ner längden av kolonnen. Det är oftast mycket lättare än avlägsnande. Ta bort tejpen och tråd, sedan in kontakten i kontakten. Sätt tillbaka den nedre kåpan och spaken i facket. Observera att spaken är låst och kommer bara gå på ett sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60788.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.