Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Felsökning Short Ram Problem luftintag

Installera en kort RAM-intag kan få bättre prestanda från din motor, om den har installerats korrekt. En kort RAM intag kan ha flera saker går fel under installationen och allmänna funktion. Här är hur man identifierar de vanligaste problemen med din korta RAM intag och vad man ska göra åt dem. Instruktioner
1

Lyssna efter konstiga motorljud. Om det fanns något skräp på kort RAM röret före installationen, kan det ha sugits in i motorn. Detta kan innebära vissa kostsamma motor ombyggnad.
2

Kontrollera alla anslutningar för eventuella problem som kan ha uppstått under installationen. Till exempel kan ett felaktigt tätad slangklämma orsaka problem i luftfiltrering och du kan sluta suga något i motorn annat än luft, som löv och annat skräp.
3

Kontrollera att filter placering kommer inte att uppmuntra vatteninträngning när du installerar ditt kort RAM-system luftintag. I de flesta fall är det ganska lätt att undvika detta, dock inte ta för givet något som kommer att förstöra din motor. På filtret
4

Look för att se om det är igensatt eller smutsigt, eftersom det kan vara dags för en förändring. Få det exakta artikelnummer i filtret och ta den till din delarna kille så att du kan få en exakt ersättare.
5

Kontrollera igen installationen med de instruktioner och kontrollera att allt är korrekt installerat. Om du inte är bekväm med en skiftnyckel, är det bäst att lämna detta till killen i butiken. På det sättet om du har ett problem, kan du alltid ta det tillbaka och få honom att felsöka systemet för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59825.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.