Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Ta bort och ersätt tändningslåset på en Chevrolet Van

Tändningslåset på din Chevrolet Van är ansvarig för att berätta starter att vända och börja motorn startar processen. När tändningen släcks, blir startmotorn inte signalen, och du måste ta till alternativa åtgärder för att starta fordonet, vilket kan vara frustrerande. Fastställande av problemet innebär att ta bort och byta ut växeln. I det här fallet är projektet fordonet en 2002 Chevrolet Astro van, men processen är liknande för andra Chevrolet skåpbilar liksom. Saker du behöver
kryssmejsel
skruvnyckel som
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter tändningslåset
Visa fler instruktioner

1

Pop huven och koppla den negativa polen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Låt fordonet att sitta i 30 minuter så att den återstående laddningen i airbag-systemet att försvinna.
2

Lossa skruvarna Rattstången hjälp av en skiftnyckel. Ta bort locket rattstången med 1/4-tums Ratchet och uttag. Koppla kombinationen omkopplaren på kolonnen med hjälp av Phillips-skruvmejsel.
3

Bänd larmbrytaren från kolonnen med hjälp av skruvmejsel. Ta bort skruvarna som håller tändningen på plats med hjälp av Phillips, dra ut kontakten på switchen via händerna. Dra avstängning av kolonnen.
4

Anslut ersättare byta till selen och skruva in den i kolonnen med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Installera larmomkopplaren hand. Installera om kombinationen omkopplaren till kolonnen med 1/4-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka locket rattstången med Phillips, sedan skärpa bultarna Rattstången hjälp av en skiftnyckel. Sätt tillbaka den negativa batteripolen på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60510.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.