Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Kurser i bilmekaniker

Moderna bilar är mycket teknisk och mekanik behöver mer än snygga verktygssatser erbjuda rätt skiftnyckel komplement för att skapa en framgångsrik karriär i dessa dagar. Där lärlingsutbildning kan vara tillräckligt bra för att arbeta i familjens garage, om du efter tjänsteförhållande med en tillverkare eller återförsäljare, är en grundläggande men formell utbildning viktigt. Dagens kurser koncentrerar sig på minst tre huvudkategorier: motorer, suspensioner och transmissioner. Enligt Bureau of Labor Statistics, den 10-åriga anställning utsikterna för auto tekniker och mekaniker "väntas öka med 5 procent." Denna tillväxt kommer att drivas främst av bil underhåll segment. Motor

Kurs arbete i motorn kategorin bryter ner de viktigaste komponenterna i en förbränningsmotor. Studenter slutföra typiskt certifierade kurser vid ett utbud av kommersiella handeln faciliteter, inklusive Universal Technical Institute, WyoTech och diverse Automotive Service Excellence campus utbildning. ASE är en nationell standard utvecklare och certifierar och säljer OEM yrkesförberedande program till regionala community college och universitet. Enligt ASE: s kursplan, förstaårselev, eller 100-nivå, innehåller motorns kurser klasser från "General Motor Diagnos (ASE 130)," till "Motor Demontering, diagnos och församling (ASE 161)." Däremellan täcker ASE kursplanen ytterligare tillhörande komponenter såsom "Ignition System och reparationer (ASE 132)" och "Automotive Utsläpp (ASE 134)." Varje kursavsnitt åtföljs av praktiska laborationer för att spetsa till studenten experience.Typical avsnitt omfattar praktiska avlägsna en motor från chassit och demontering av komponenter ner till blocket nivå. Denna baslinjen följs av uppdelning av olika underenheter uppvisar komponent relationer, såsom de som förknippas med vevaxeln, stavar och kolvar, eller rocker-armar och ventil /fjäder komponenter.
Suspension

Nästa upp är upphävandet avsnittet. Enligt ASE, börjar läroplanen på "Bromsar (ASE 110)," beskriver väsentliga bromsfunktion, allmänna system för diagnos och reparation av skivor och trummor församlingar broms. Detta arbete förlängs ytterligare med "Fjädring och styrning (ASE 140)," att erbjuda undervisning i suspension och styrsystemen underhåll, tillsammans med detaljerade tekniska utredningar av större och sub-mekanismer. Liksom tidigare är varje kurstillfälle åtföljd av tre nivåer av praktiska laborationer. Erfarenheterna i detta fall är inriktad på elementär suspension demontering, följt av drill-down undersökningar till den individuella delen nivån. Ytterligare praktisk erfarenhet inkluderar montering och demontering av chock paket, identifiering och klassificering av fjädersystem, drift och användning av ett chassi jigg, och styr-box underhåll och /eller total ersättning.

Transmission

Enligt BLS, av de nästan 800.000 servicepersonal i USA minst 37% arbete i transmissionen underhållsservice segmentet, så det finns en verklig anställd värde i intyga via en ASE transmission program. Bolagets Kursplanen erbjuder ett omfattande kursschema samband med överföringstekniken och andra anpassade mekanismer, t.ex. trans-axlar. Programmet börjar på "Automotive Manuell växellåda /transaxlarna och kopplingar (ASE 151)," följt av "Differentialer och 4WD/AWD och service (ASE 152)." Den praktiska lab evolution bryter ner de primära rörliga delar av transmissionen /trans-axel mekanism, sedan borrar ner till det enskilda underenheter och hur varje grupp av delar interagerar med andra.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60342.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.