Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort bromsok bultar

bromsok bultar är utformade för att fästa bromsoket till fordonets rotorn, vilket gör att bromsbeläggen för att sitta inne i bromsoket. När bromspedalen trampas ner, är dynorna förflyttas mot rotorn av en hydraulisk kolv i oket för att stanna fordonet. Bromsok bultar är ca 5 inches lång med den sista tums gängad så att oket kan glida längs bultarna för att justera bromsarna ordentligt. Spara tid och pengar genom att ta bort bromsok bultar själv. Saker du behöver
träkloss
Däck Tool Review Ordet jack
Jack stå
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Ställ i nödbromsen av fordonet och placera en träkloss bakom en av de bakre däcken för att hindra fordonet från att rulla. Lossa muttrarna på däcket med ett däck verktyg om ett helt varv.
2

Lyft upp bilen med en domkraft och placera en pallbock under axeln nära däcket du tar bort. Sänk fordonet så att det vilar på stödbenet. Ta ordet jack.
3

Ta av däcket från hjulnavet genom att lossa muttrarna med däck verktyg. Ställ däcket åt sidan. Leta bromsok bultar på toppen och botten av bromsok.
4

Lossa bromsoket bultarna med en hylsnyckel för att lossa dem tills du kan glida bultarna ur bromsoket för hand. Ställ in skruvarna åt sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58568.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.