Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur till Mount Prince hydraulventiler

Prince är en longtime tillverkare av hydrauliska ventiler och flera banker ventil. Placering är en avgörande faktor vid montering av ventiler. Du vill inte ventilerna oavsiktligt aktiveras i den utrustning som de är monterade. Du vill också ventilerna monterade på ett funktionellt sätt. Till exempel bör ventilerna monteras på samma plan som operatören så att han kan titta på vad han gör. Saker du behöver
Skyddsglasögon
kartong
Märkpenna
läder punch
1/8-tums stålplåt
Borrmotor
Borr satt
Tigersåg
Wrench in
Måttband
Visa fler instruktioner
1

stänga strömmen i utrustningen där du installerar ventilerna. Säkra utrustningen med block eller vad som är nödvändigt för att förhindra att utrustningen flytta.
2

Trace botten montering området och bulthål i Prince ventilen banken på en bit kartong. Använd en läder punch för att peta hål i kartong mall. Lämna kartong mallen större än den faktiska hydrauliska ventilen.
3

Placera kartong mall i områden runt utrustningen för att finna en logisk och praktisk placering webbplats. När du hittar ett område, markera hålen på kartong mall du kan använda för att montera plattan i eller på utrustningen. Använd mer kartong att håna upp eventuella externa svetsar på fästen du kan önska.
4

Konstruera en stålplatta som matchar kartong mall för Prince hydraulventil bank. Var noga med att borra hål med en borr som matchar bultstorlek du använder för att skruva ventilen eller ventilen bank till plattan. Svetsa på någon extra mall fästen som behövs för att lägga till funktionen eller styrka.
5

Placera fabricerade ventilinfästningens i önskat område och säkra med skruvar. Skruva Prince ventilen banken till fabricera monteringsplattan. Trä in-line och ut-line hydraulslangar till de monterade ventiler. Dra slangarna till ventilerna med rätt storlek nycklar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62129.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.