Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar ett bränslefilter på en Ford Escape

Bränslefiltret på en Ford Escape är utformad för att ta bort partiklar från bränslet och se till att de inte kommer in i systemet bränsleinsprutning. När filtret blir igensatt, går bränslet inte lika effektivt i motorn, och du kan ha tomgång eller vid stopp frågor. Byta det är lätt att göra och kan göras hemma. I det här fallet är projektet fordonet en 2003 Ford Escape 2wd, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Byte bränslefilter
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och leta reda på reläbox med säkringarna. Öppna den och leta reda på bränslepumpens relä enligt diagrammet på undersidan av lådan. Dra reläet ur lådan med hjälp av händerna. Starta bilen och starta motorn tills den stannar, vrid tändningen till läget OFF, sedan installera bränslepumpens relä.
2

krypa under bilen och leta reda på bränslefiltret som är efter bränsletank och längs bränsleledningarna. Lossa slangklämmorna hjälp av skruvmejsel och dra ut bränslefiltret ur linjen.
3

Placera det nya bränslefiltret på slangarna och se till att pilen på bränslefiltret är pekar mot motorn och bort från bränsletanken. Dra bränsleledningarna med hjälp av skruvmejsel.
4

Starta motorn och kontrollera att motorn startar. Det kommer att ta några vevar att börja, men se till att fordonet kommer vev.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60174.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.