Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man reparerar en neutral säkerhetsbrytare i manuell växellåda Fordon

Den neutrala säkerhetsbrytare sitter under kopplingen på alla fordon som har manuella växellådor. De är utformade för att förhindra att bilen startas samtidigt i växeln. Vissa modeller är justerbara och kan dras åt eller lossas för att få dem att fungera. Andra måste bytas ut som en enhet. Deras finns flera steg att checka ut den neutrala säkerhetsbrytare på ditt fordon. Följande förutsatt att du har en butik eller garage som du kan arbeta i. Du behöver
Avbitare /Splicers
Open-end box-end skiftnyckel
Platt-tip skruvmejslar
Phillips -skruvmejsel News: Test ljus
Wire kontaktdon (22 gauge) katalog Blixtljus
Säkring
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Dra ditt fordon i butiken /garage. Stäng av fordonet och dra åt parkeringsbromsen. Se till att bilen är ur växeln. Skjut sätet bakåt så långt det går inte att ge dig själv så mycket arbetsyta som möjligt.
2

Kontrollera säkringen för säkerhetsbrytare. Om säkringen är dålig, kan du byta ut säkringen och vara klar med ditt arbete. Om inte, är nästa steg att lokalisera omkopplare under kopplingen. Det finns två skruvar som håller säkerhetsbrytaren till golvet styrelsen. De är oftast skruvarna, men ta med både bara i fallet. Om de montera skruvar är lösa, åt dem. Kontrollera motorn från förarplatsen och se om det fasta problemet.
3

Lie tillbaka under strecket och testa kontinuiteten av trådarna går till och kommer från säkerhetsbrytaren. Detta måste göras med en digital volt /ohm läsare. Om en tråd har oändlig ohm, behöver denna tråd för att bytas ut. Med nyckeln på, bör båda trådarna läsa låga ohm och 12 volt. Kontrollera säkerhetsbrytare för placering och justering. Om låsringen är löst, kommer detta leda till oregelbunden drift av växeln. Dra åt låsringen och ta ur förarsätet om säkerhetsbrytaren fungerar korrekt.
4

Kontrollera fordon servicemanual för rätt avstånd mellan kopplingspedalen och sensorn. Justera efter behov och du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57056.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.