Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur byter jag en gasvajer på en 89 Toyota V6 Truck ?

Gasvajern på en 1989 Toyota V6 pickup ansluter gaspedalen på gaspådrag kopplingen . När gaspedalen trycks ned , är kabeln dras genom en hylsa som liknar en broms på en cykel , och trucken accelererar . Denna kabel kan sträcka och bära ner med tiden , vilket gör att lastbilen känns som om det inte utförs med standarder . För att åtgärda problemet måste du byta gasvajern med en ny , vilket bör ta under 30 minuter . Saker du behöver
ersätter gasvajern
skiftnyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Pop huven . Leta kopplingen gasvajern på förarsidan av spjällhuset , intill luftintaget slang . Lossa gasvajern från kopplingen med en skiftnyckel .
2

bort gasvajern från gaspedalen genom att manövrera ut kabeln genom springan i pedalen med händerna . Skjut gasvajern genom genomföringen i brandväggen med händerna . Ta gasvajern ut från motorrummet .
3

Installera det nya genomföringen gasvajern i brandväggen . Anslut gaspedalen till ersättning gasvajern , sedan kasta i den andra sidan på gaspådrag kopplingen med en skiftnyckel . Testa pedalen för att se till att kabeln går fritt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61834.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.