Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en Fuel Fill Hose

Mellan tanklocket och bensintanken på din bil är en gummi eller stål ( eller ibland båda ) slang som förbinder de två tillsammans . Det kallas bränslet fylla slangen , och om det blir en tår eller om du bara behöver sätta en mellan din nya bensintank och locket , ska du installera en så att allt fungerar korrekt . Ångor från en bensintank är brännbara , och om du försummar en trasig slang bränsle fyllning , kan du orsaka skada på din bil och andra . I det här fallet är projektet fordonet en 2001 GMC Sierra , men processen är liknande för andra fordon . Saker du behöver
Assistant Review platt skruvmejsel
Torx - skruvmejsel satt
ersätter bränsle fylla slang kit
Ficklampa
Visa fler instruktioner
< br > 1

Skjut halsen tankluckan genom fender väl av bädden av lastbilen , positionering tanklocket mot gasen dörren och den andra änden av halsen mot bensintanken.
2

Placera din assistent för att hålla gas cap upp till gasen dörren . Skruva fast tanklocket till gasen dörren i sängen med Torx - skruvmejsel .
3

Reach inuti fender väl och skjut bränslet fylla slangen i toppen av tanken, att se till att slangklämman ur satsen är runt fyllningen slangen . När det är runt bensintanken säkert , dra fast slangklämman med en platt skruvmejsel .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60150.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.