Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man fixar en Auto Floor Jack

Om du har en vanlig flaska-typ bil domkraft som används ofta, kanske du märker att det börjar förlora en del av sin lyftkraft. Dessa uttag läcka ibland hydraulolja och kan blåsa sina packningar om uttaget används för att lyfta något för tung. Istället för att byta ut en knekt som ger dig lacklusterkapacitet, kan du fylla på det själv, vilket sparar en massa pengar. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Tänger
Hydraulolja (t.ex. Shell Turbo 32) katalog Liten tratt
Rag
Visa fler instruktioner

1

Släpp trycket ur uttaget och se till att kolven är i helt indraget läge så att det inte längre är under tryck när du fyller det.
2

Ta bort oljepåfyllningslocket belägen nära toppen av flaskan jack, på sidan. Detta är en liten gängad plugg som kan tas bort med en platt skruvmejsel eller en tång, beroende på vilken modell av anslutning du har.
3

Fyll domkraften med hydraulolja. Med hjälp av en liten tratt, fyll oljebehållaren tills vätskenivån når ca 1/8 tum under påfyllningshålet.
4

tillbaka påfyllningspluggen och testa uttaget för korrekt funktion. Pumpa upp domkraften till sin fulla höjd utan att placera någon tyngd på den. Se till att uttaget till fullo kan utvidgas och inte sjunka eller förlorar vätska efter att ha observerat det i några minuter.
5

Torka eventuell kvarvarande vätska från utsidan av domkraft och återuppta driften.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61267.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.